Aktieanalys av Raysearch Laboratories

Nedan kan du läsa en aktieanalys Raysearch Laboratories som blev uppdaterad senaste gången 2021-05-06.

RaySearch är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är specialiserade inom utvecklingen av mjukvarulösningar för cancervården. Bolagets produkter vidaresäljs under varierade varumärken som RayStation och RayCare, ett dosplanerings- respektive onkologiinformationssystem. Olika funktioner inkluderar maskininlärning, beräkningshastighet, automatiserad planering, virtuell simulering, adaptiv terapi och digitala arbetsflöden. Produkterna används av ett flertal kliniker runtom den globala marknaden.

Raysearch Laboratories aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 82,7 kr som ägde rum 2021-05-06. Det innebär att aktien har gått −8,9% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Raysearch Laboratories riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 84 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Raysearch Laboratories aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Raysearch Laboratories genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Raysearch Laboratories

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−8,9%
3 månader
−9,3%
6 månader
8,6%
12 månader
20,9%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Raysearch Laboratories

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Raysearch Laboratories aktien handlas idag i närheten av base case. Riktkursen för ett troligt scenario ligger vid 83,996 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier