Aktieanalys av Raketech Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys Raketech Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Raketech är verksamma inom iGaming-industrin. Idag erbjuder bolaget diverse tjänster som berör sport- och spel online, med två huvudinriktningar: Prestationsbaserad och mediebaserad marknadsföring. Tjänster och produkter som erbjuds baseras på egenutvecklad IT-plattform och inkluderar exempelvis SEO-produkter, onlineguider, samt onlinesportbetting. Bolaget grundades under 2010 och har sitt huvudkontor i Malta.

Raketech Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 18,38 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 1,4% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Raketech Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 23 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Raketech Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Raketech Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Raketech Holding

0%

Fundamental Rank

Kvalite
83
Värdering
67
Momentum
52
Tillväxt
83
Investability
79
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
1,4%
3 månader
−2,8%
6 månader
64,8%
12 månader
126,4%
TA Styrka (Beta)
2,6
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Raketech Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Raketech Holding aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 17,385522 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier