Aktieanalys av Prostalund

Nedan kan du läsa en aktieanalys Prostalund som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

ProstaLund innehar verksamhet inom medicinteknologi. Specialiseringen är idag främst inriktad mot behandling av prostataförstoring (BPH). Via bolagets CoreTherm ges värmebehandling av godartad prostataförstoring, utan behov av ett kirurgiskt ingrepp. Visionen är att erbjuda både snabbare och mer effektivare lösningar gentemot traditionella angreppssätt. Bolaget grundades 1991 och har verksamhet på global nivå, med huvudkontor i Lund.

Prostalund aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 5,22 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −13,7% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Prostalund riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 3 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Prostalund aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Prostalund genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Prostalund

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−13,7%
3 månader
10,7%
6 månader
93,3%
12 månader
162,0%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Prostalund

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Prostalund aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 3,430584 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier