Aktieanalys av Prolight Diagnostics

Nedan kan du läsa en aktieanalys Prolight Diagnostics som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Prolight Diagnostics utvecklar testsystem inom POCT (Point of care testning). Testerna används utanför sjukhuslaboratorium för att möjliggöra snabba bedömningar av patienters hälsa. Bolagets POCT-Plattform är för närvarande i utveckling med avsikt att mäta flera biomarkörer samtidigt. En viktig del i arbetet är således att korta ner tiden för provresultaten, särskilt viktigt för patienter med hjärtbesvär. Bolaget grundades år 1999 och har idag sitt huvudkontor i Lund.

Prolight Diagnostics aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,49 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 15,6% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Prolight Diagnostics riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Prolight Diagnostics aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Prolight Diagnostics genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Prolight Diagnostics

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
15,6%
3 månader
−8,5%
6 månader
−13,1%
12 månader
−41,5%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Prolight Diagnostics

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Prolight Diagnostics aktien handlas idag ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 1,173621 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier