Aktieanalys av Polyplank

Nedan kan du läsa en aktieanalys Polyplank som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Polyplank tillverkar miljövänlig träkomposit som används som bas i olika utemiljöer. Exempel på produkter som bolaget levererar är staket, miljöhus, balkonger och bullerplank. Trämaterialet består i huvudsak av polymerbaserat material som använder återvunnen plast och organiska fibrer. Bolaget grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Färjestaden.

Polyplank aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 0,3475 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 6,7% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Polyplank riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 0 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Polyplank aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Polyplank genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Industri

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Polyplank

0%

Fundamental Rank

Kvalite
8
Värdering
13
Momentum
33
Tillväxt
19
Investability
13
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
6,7%
3 månader
35,8%
6 månader
26,2%
12 månader
99,3%
TA Styrka (Beta)
3,7
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Polyplank

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Polyplank aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,250531 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier