Aktieanalys av Pharmacolog I Uppsala

Nedan kan du läsa en aktieanalys Pharmacolog I Uppsala som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Pharmacolog i Uppsala erbjuder kvalitetssäkringslösningar inom sjukvård. Stor vikt ligger i att säkerställa administration av intravenös medicin och förhindra vanliga administrationsfel, vilket är av betydelse vid behandling av cancer och övriga allvarliga sjukdomar. Viktiga faktorer som beaktas vid behandlingen inkluderar sterilitet, koncentration och rekommendationer. Bolaget etablerades 2007 och har sitt huvudkontor i Uppsala.

Pharmacolog I Uppsala aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 8,64 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 2,1% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Pharmacolog I Uppsala riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 6 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Pharmacolog I Uppsala aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Pharmacolog I Uppsala genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Pharmacolog I Uppsala

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
2,1%
3 månader
−26,1%
6 månader
58,3%
12 månader
60,0%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Pharmacolog I Uppsala

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Pharmacolog I Uppsala aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 5,969708 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier