Aktieanalys av Paradox Interactive

Nedan kan du läsa en aktieanalys Paradox Interactive som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Paradox Interactive är en spelutvecklare särskilt inriktade mot utveckling av strategiska spel. Exempel på spel som bolaget utvecklat inkluderar Cities, Skylines, Europa Universalis och Crusader Kings. Bolaget grundades 1998 och har sedan etableringen tagit fram en produktportfölj som idag används på global nivå. Huvudkontoret är beläget i Stockholm.

Paradox Interactive aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 172,9 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −3,0% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Paradox Interactive riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 171 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Paradox Interactive aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Paradox Interactive genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Paradox Interactive

0%

Fundamental Rank

Kvalite
91
Värdering
14
Momentum
33
Tillväxt
93
Investability
0
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−3,0%
3 månader
−10,2%
6 månader
−31,5%
12 månader
−14,0%
TA Styrka (Beta)
−1,5
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Paradox Interactive

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Paradox Interactive aktien handlas idag i närheten av base case. Riktkursen för ett troligt scenario ligger vid 171,108 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier