Aktieanalys av Papilly

Nedan kan du läsa en aktieanalys Papilly som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Papilly är ett hälsobolag. Idag är verksamheten inriktad mot att leverera tjänster relaterad till arbetshälsa, vilket främst inkluderar tillhandahållande av bolagets stressprogram, som levereras i digital form till olika kunder. Stressprogrammet är baserat på ett flertal korta sessioner som vanligtvis sätts någon gång per vecka, med avsikt att fånga uppmärksamheten kring vilka stressfaktorer vardera individ har runtomkring sig. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Papilly aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 0,08 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 13,5% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Papilly riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 0 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Papilly aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Papilly genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Papilly

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
13,5%
3 månader
56,6%
6 månader
114,9%
12 månader
62,7%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Papilly

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Papilly aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,04955288 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier