Aktieanalys av Ortoma

Nedan kan du läsa en aktieanalys Ortoma som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Ortoma utvecklar operationssystem för implantatbehandling. Tekniken baseras på 3D modeller och används huvudsakligen för att planera och positionera implantat som exempelvis höftleds-, knäleds – samt ryggkirurgi. Produkterna används för att underlätta arbetet för ortopeder i vardera operationsfall. En stor del av verksamheten utgår ifrån egen forskning och utveckling inom arbetsområdet. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg.

Ortoma aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 23,9 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −12,6% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Ortoma riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 15 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Ortoma aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Ortoma genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Ortoma

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−12,6%
3 månader
−13,9%
6 månader
−16,6%
12 månader
−38,7%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Ortoma

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Ortoma aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 16,69226 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier