Aktieanalys av Oem International

Nedan kan du läsa en aktieanalys Oem International som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

OEM International är ett teknikhandelsbolag. Bolaget levererar ett brett sortiment av komponenter för industriautomation. I synnerhet fungerar bolaget som en sälj- och marknadsföringsorganisation för sina större företagskunder. Produkter som bolaget säljer innefattar exempelvis elskåp, sensorer, ventiler och låssystem. Marknaden är främst koncentrerad till Norden och Europa. Bolagets huvudkontor ligger i Tranås.

Oem International aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 133,6 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 0,6% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Oem International riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 153 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Oem International aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Oem International genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Industri

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Oem International

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
0,6%
3 månader
18,2%
6 månader
31,7%
12 månader
99,1%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Oem International

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Oem International aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 116,0672 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier