Aktieanalys av Oasmia Pharmaceutical

Nedan kan du läsa en aktieanalys Oasmia Pharmaceutical som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Oasmia Pharmaceutical är ett forskningsbolag. Bolaget specialiserar sig inom forskning och utveckling av läkemedel för svåra sjukdomar inom human- och veterinäronkologi. Tekniken baseras på bolagets teknologiplattform samt bygger produktutvecklingen på forskning inom nanoteknik. Idag innehas verksamhet främst inom Norden och Nordamerika. Bolaget grundades under 1999 och har idag sitt huvudkontor i Uppsala.

Oasmia Pharmaceutical aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 2,86 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått −3,3% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Oasmia Pharmaceutical riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 2 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Oasmia Pharmaceutical aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Oasmia Pharmaceutical genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Oasmia Pharmaceutical

0%

Fundamental Rank

Kvalite
2
Värdering
12
Momentum
22
Tillväxt
9
Investability
0
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−3,3%
3 månader
−18,0%
6 månader
−20,9%
12 månader
−45,1%
TA Styrka (Beta)
−2,0
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Oasmia Pharmaceutical

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Oasmia Pharmaceutical aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 1,79829 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier