Aktieanalys av Novotek

Nedan kan du läsa en aktieanalys Novotek som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Novotek är ett teknikbolag. Bolaget är specialiserade inom IT-system och tillhörande lösningar för affärsintegration. Exempel på tjänster som bolaget levererar innefattar processoptimering, energiövervakning och produktionsplanering. Utöver erbjuds produkter för produkt- och operatörssystem. Kunderna återfinns inom en bred variation av marknader som industri, energi, livsmedel, samt infrastruktur. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Novotek aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 52,4 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −0,4% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Novotek riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 63 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Novotek aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Novotek genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Novotek

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−0,4%
3 månader
6,6%
6 månader
30,0%
12 månader
72,6%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Novotek

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Novotek aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 47,613 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier

CAG