Aktieanalys av Nolato

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

NOLA B pris

55,05 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
NOLA B
Storlek
Mid Cap
Sektor
Material
Risk
Balanserad

Du måste vara medlem för att se betyg  för Nolato. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Nolato är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling av produkter som baseras på polymera material. Produktportföljen innefattar förpackningslösningar för läkemedel och kosttillskott, delsystem till mobiltelefoner och läsplattor, samt avancerade tekniska produkter till fordonsindustrin. Verksamheten är indelad i ett flertal affärssegment med störst global närvaro inom Europa, Asien och Nordamerika. Kunderna återfinns inom medicinteknik, telekom, fordon och industri.

Nolato aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 55,05 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −9,9% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Nolato riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 55 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Nolato aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Nolato genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Ingen särskilld klass