Aktieanalys av Nobina

Nedan kan du läsa en aktieanalys Nobina som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Nobina är en heltäckande operatör inom kollektivtrafik. Bolagets verksamhet återfinns på nordiska nivå där bolaget arbetar med prospektering av anbudsmöjligheter och tillhörande arbete, samt med aktiv förvaltning av offentliga trafikkontrakt. Under Nobina koncernen går även Nobina Technology, vars vision är att driva teknologisk utveckling inom branschen. Huvudkontoret ligger i Solna.

Nobina aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 81,5 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 0,9% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Nobina riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 105 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Nobina aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Nobina genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Mid Cap

Sektor

Industri

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Nobina

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
0,9%
3 månader
12,4%
6 månader
32,0%
12 månader
52,2%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Nobina

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Nobina aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 84,15 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier