Aktieanalys av Nilörngruppen

Nedan kan du läsa en aktieanalys Nilörngruppen som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Nilörngruppen är ett tillverkningsbolag. Bolaget tillverkar olika slag av etiketter, förpackningar och accessoarer till kunder framförallt inom mode- och konfektionsindustrin. Utöver kärnverksamheten arbetar bolaget med grafisk design och varumärkesprofilering. Idag återfinns kunderna på en global marknad med störst verksamhet inom den europeiska marknaden. Bolaget grundades 1977 och har sitt huvudkontor i Borås.

Nilörngruppen aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 72,5 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −0,8% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Nilörngruppen riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 82 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Nilörngruppen aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Nilörngruppen genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Nilörngruppen

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−0,8%
3 månader
35,7%
6 månader
80,7%
12 månader
142,2%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem
Nilörngruppen har en total rank på 95. Aktien har en fantastisk lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är ser väldigt stark ut. Värderingen är trots det starka momentumet fortfarande förhållandevis låg. Den tekniska ranken för Nilörngruppen ligger på 100 vilket också tyder på en styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Nilörngruppen aktien är Behåll

Analys av riktkurs för Nilörngruppen

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Nilörngruppen aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 57,3776 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier