Aktieanalys av Nexam Chemical Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys Nexam Chemical Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Nexam Chemical Holding utvecklar produkter som förbättrar egenskaper och prestanda i plastmaterial. De förbättrade egenskaperna gör det möjligt att fortsätta ersätta metaller i applikationer och tillämpningsområden. Teknologin ger dessutom den som processar plaster möjligheter att effektivisera och förbättra sin kapacitet och minska produktionskostnaden. Huvudkontoret ligger i Lund.

Nexam Chemical Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 13,6 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 3,4% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Nexam Chemical Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 14 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Nexam Chemical Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Nexam Chemical Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Material

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Nexam Chemical Holding

0%

Fundamental Rank

Kvalite
22
Värdering
21
Momentum
76
Tillväxt
97
Investability
68
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
3,4%
3 månader
−6,2%
6 månader
49,5%
12 månader
105,4%
TA Styrka (Beta)
2,2
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Nexam Chemical Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Nexam Chemical Holding aktien handlas idag i närheten av base case. Riktkursen för ett troligt scenario ligger vid 14,433 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier