Aktieanalys av NCC

Nedan kan du läsa en aktieanalys NCC som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

NCC är en bygg- och fastighetsutvecklare. Störst verksamhet innehas inom utvecklingen av kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader. Övriga projekt innefattar väg och anläggning, infrastruktur och underhåll. Bolaget bedriver verksamhet inom ett flertal marknader i Norden och Europa, där kunderna återfinns bland små- och medelstora företagskunder inom varierande branscher. Huvudkontoret är beläget i Solna.

NCC aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 149,9 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −7,5% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om NCC riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 187 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i NCC aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av NCC genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Industri

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av NCC

0%

Fundamental Rank

Kvalite
81
Värdering
65
Momentum
37
Tillväxt
73
Investability
14
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−7,5%
3 månader
0,5%
6 månader
−1,9%
12 månader
−0,2%
TA Styrka (Beta)
−0,9
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för NCC

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

NCC aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 140,184 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier