Aktieanalys av Myfc Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys Myfc Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

myFC Holding är ett bolag som utvecklar mikrobränsleceller. Bolagets teknologi genererar grön energi via vätgas för att ladda och komplettera batterier. myFC’s grundläggande design innefattar små, platta och formbara bränsleceller som huvudsakligen används i tekniska konsumentprodukter samt elfordon. Bolaget kom till under 2005 som en avknoppning av KTH Royal Institute of Technology. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Myfc Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,83 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 6,9% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Myfc Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Myfc Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Myfc Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Industri

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Myfc Holding

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
6,9%
3 månader
−18,9%
6 månader
17,0%
12 månader
−4,1%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Myfc Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Myfc Holding aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,959088 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier