Aktieanalys av Medivir

Nedan kan du läsa en aktieanalys Medivir som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Medivir är ett läkemedelsbolag. Bolaget utvecklar läkemedel med fokus på cancersjukdomar med stort medicinskt behov. Bolaget satsar på indikationsområden där tillgängliga behandlingsmetoder är begränsade eller där de saknas. Samarbeten och partnerskap är en viktig del av Medivirs affärsmodell och läkemedelsutvecklingen såväl som kommersialiseringen bedrivs antingen i egen regi eller i partnerskap med övriga aktörer på marknaden.

Medivir aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 8,3 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 6,1% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Medivir riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 5 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Medivir aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Medivir genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Medivir

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
6,1%
3 månader
−3,2%
6 månader
−13,2%
12 månader
−32,2%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Medivir

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Medivir aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 5,514528 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier