Aktieanalys av Maxfastigheter I SFREJAge

Nedan kan du läsa en aktieanalys Maxfastigheter I SFREJAge som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

MaxFastigheter i SFREJAge är ett fastighetsbolag. Bolaget investerar i fastighetsbolag som senare förvaltas och utvecklas för att skapa ökat aktieägarvärde. Fokus ligger främst på att förvärva kommersiella fastigheter i mellan- och norra SFREJAge med visionen att vara en aktör med stark lokal närvaro. Bolaget grundades 2013 och har sitt huvudkontor beläget i Torshälla.

Maxfastigheter I SFREJAge aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 41,4 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −2,8% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Maxfastigheter I SFREJAge riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 53 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Maxfastigheter I SFREJAge aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Maxfastigheter I SFREJAge genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Maxfastigheter I SFREJAge

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−2,8%
3 månader
−5,1%
6 månader
37,3%
12 månader
46,6%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Maxfastigheter I SFREJAge

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Maxfastigheter I SFREJAge aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 42,5704 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier