Aktieanalys av Mantex

Nedan kan du läsa en aktieanalys Mantex som blev uppdaterad senaste gången 2021-05-06.

Mantex utvecklar system som analyserar organiskt material, byggt på röntgenteknik särskilt anpassad för industriell verksamhet. Bolagets system analyserar och producerar mätdata relaterat till fukthalt, askhalt och energiinnehåll, med resultaten av en mer effektivare behandling utav de olika organiska materialen. Bolagets kunder återfinns inom pappersmassa- och bioenergiindustrin. Huvudkontoret ligger i Kista.

Mantex aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 4,23 kr som ägde rum 2021-05-06. Det innebär att aktien har gått 185,2% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Mantex riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 0 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Mantex aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Mantex genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Industri

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Mantex

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
185,2%
3 månader
1364,6%
6 månader
1330,9%
12 månader
1558,4%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Mantex

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Mantex aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,1696848 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier