Aktieanalys av Lundin Energy

Nedan kan du läsa en aktieanalys Lundin Energy som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Lundin Energy är verksamma inom olje- och gasbranschen. Bolaget arbetar idag med exploatering, prospektering samt vidare distribution av naturgas och olja, huvudsakligen runtom den europeiska marknaden med egna produktionsanläggningar. En del av projekten drivs även i samarbete med övriga aktörer på marknaden. Lundin Energy har sitt huvudkontor i Stockholm.

Lundin Energy aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 297,2 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 9,1% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Lundin Energy riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 367 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Lundin Energy aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Lundin Energy genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Large Cap

Sektor

Energi

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Lundin Energy

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
9,1%
3 månader
2,9%
6 månader
36,1%
12 månader
21,6%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Lundin Energy

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Lundin Energy aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 304,4938 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier