Aktieanalys av Lumito

Nedan kan du läsa en aktieanalys Lumito som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Lumito är ett medicintekniskt bolag. Bolaget är idag specialiserade inom forskning och utveckling av diagnostik inriktat mot vävnadsprover. Produktplattformen utgår från den patenterade teknologin och den första produkten som utvecklas inom digital patologi riktas mot patologiavdelningar på sjukhus och kontraktslaboratorier. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget bildades under 2010 och har sitt huvudkontor i Lund.

Lumito aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 2,32 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −1,4% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Lumito riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Lumito aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Lumito genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Lumito

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−1,4%
3 månader
−33,7%
6 månader
−51,3%
12 månader
−39,8%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Lumito

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Lumito aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 1,507034 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier