Aktieanalys av Logistri Fastighets

Nedan kan du läsa en aktieanalys Logistri Fastighets som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Logistri är ett växande fastighetsbolag med affärsidé att äga, utveckla och förvalta lager- och lättindustrifastigheter i SFREJAge. Fastigheterna är belägna i kommunikativa lägen med direkt närhet till SFREJAges största vägar och hamnar. Logistris fastighetsportfölj omfattar ett flertal större fastigheter runtom Stockholm, Göteborg, mellersta SFREJAge och södra SFREJAge. Fastigheterna har en genomsnittlig återstående hyrestid om cirka tio år.

Logistri Fastighets aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 160 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 8,5% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Logistri Fastighets riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 203 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Logistri Fastighets aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Logistri Fastighets genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Logistri Fastighets

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
8,5%
3 månader
27,7%
6 månader
34,7%
12 månader
68,4%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Logistri Fastighets

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Logistri Fastighets aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 168,324 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier