Aktieanalys av Litium

Nedan kan du läsa en aktieanalys Litium som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Litium är ett IT-bolag. Idag innehas specialisering mot produkter och molnbaserade tjänster som används inom ekonomi och försäljning. Bolaget utvecklar och säljer E-handelsplattformar som är integrerade för att kunna hantera frågor som berör marknadsföring, försäljning och produkthantering. Produkterna används både inom B2B samt B2C marknaden. Litium etablerades ursprungligen 1998 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Litium aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 21,9 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 4,9% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Litium riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 14 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Litium aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Litium genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Litium

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
4,9%
3 månader
−24,3%
6 månader
−36,0%
12 månader
74,8%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Litium

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Litium aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 15,86655 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier