Aktieanalys av Lime Technologies

Nedan kan du läsa en aktieanalys Lime Technologies som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Lime Technologies är ett IT-bolag. Bolaget är inriktade mot att erbjuda egenutvecklade CRM-system. Produktportföljen består av olika mjukvaruprogram anpassade för kund- och säljorganisationer. Utöver huvudprodukten erbjuds diverse tilläggsmoduler, konsulttjänster och teknisk support. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden och mot kunder inom segmentet små- och medelstora företagskunder.

Lime Technologies aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 401,2 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 25,6% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Lime Technologies riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 319 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Lime Technologies aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Lime Technologies genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Lime Technologies

0%

Fundamental Rank

Kvalite
66
Värdering
6
Momentum
41
Tillväxt
96
Investability
56
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
25,6%
3 månader
8,7%
6 månader
14,4%
12 månader
43,9%
TA Styrka (Beta)
4,1
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Lime Technologies

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Lime Technologies aktien handlas idag en bit under bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 408,43264 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier