Aktieanalys av LightAir

Nedan kan du läsa en aktieanalys LightAir som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

LightAir utvecklar och säljer luftrenare för olika typer av miljöer. Produkterna är baserade på patenterade teknologier som bolaget med tiden tagit fram genom egenutvecklad teknologi. Produkterna kan användas av privatpersoner och företagskunder, där vardera produkt är anpassad utefter storleken på rummet, samt andra specifika faktorer som exempelvis rummets omgivning och industriell miljö. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromma.

LightAir aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 3,7 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −4,0% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om LightAir riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 2 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i LightAir aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av LightAir genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Industri

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av LightAir

0%

Fundamental Rank

Kvalite
34
Värdering
23
Momentum
12
Tillväxt
28
Investability
9
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−4,0%
3 månader
−7,7%
6 månader
−13,0%
12 månader
37,5%
TA Styrka (Beta)
−0,7
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för LightAir

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

LightAir aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 2,711758 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier

AQ