Aktieanalys av LeoVegas

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

LEO pris

60,45 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
LEO
Storlek
Mid Cap
Sektor
Dagligvaror
Risk
Medium risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för LeoVegas. 

Från 249:- / månad

Om aktien

LeoVegas är verksamma inom spelindustrin. Bolaget är särskilt inriktade mot utveckling av mobilspel. Spelen återfinns främst inom underhållning och sport, betting och kasino. En stor del av spelen levereras av bolagets samarbetspartners. Användrarna registrerar sig via hemsidan med eget konto där de kan spela spel och sköta sina insättningar. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

LeoVegas aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 60,45 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått 0,7% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om LeoVegas riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 47 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i LeoVegas aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av LeoVegas genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Över MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Högt Momentum