Aktieanalys av Kontigo Care

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

KONT pris

5,18 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
KONT
Storlek
Micro Cap
Sektor
Hälsovård
Risk
Medium risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för Kontigo Care. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Kontigo Care är ett svenskt forskningsbolag inriktat mot att erbjuda digitala lösningar inom beroendevård. Bolaget har utvecklad en plattform för digital mobilvård som möjliggör diagnos, vård och eftervård av personer med alkoholberoende. Produkterna säljs via varumärkena TripleA och TripleG. Bolaget grundades år 2013 och har sitt huvudkontor i Uppsala.

Kontigo Care aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 5,18 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −2,3% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Kontigo Care riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 4 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Kontigo Care aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Kontigo Care genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Ingen särskilld klass