Aktieanalys av Kancera

Nedan kan du läsa en aktieanalys Kancera som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Kancera är ett läkemedelsbolag. Bolaget utvecklar läkemedel som motverkar skador vid akut och kronisk inflammation. Produkterna utvecklas i första hand för att motverka hyperinflammation vid olika sjukdomstillstånd och därmed skydda vitala organ, till exempel i samband med hjärtinfarkt och svåra virusinfektioner. Kancera planerar två kliniska fas II-studier, i covid-19 och i hjärtpatienter. Kancera bedriver forskning och utveckling inom Karolinska Institutet Science Park i Stockholm.

Kancera aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 12,58 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −11,8% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Kancera riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 7 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Kancera aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Kancera genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Kancera

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−11,8%
3 månader
−28,2%
6 månader
−47,1%
12 månader
−30,6%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Kancera

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Kancera aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 7,844848 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier