Aktieanalys av K-Fast Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys K-Fast Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

K-Fast Holding är ett fastighetsbolag. Bolaget är inriktade mot utveckling, förvärv och vidare förvaltning av ett fastighetsbestånd som huvudsakligen består av bostadsfastigheter. Bolaget är särskilt verksamma inom nybyggnation där utveckling sker av diverse typhus. Fastigheterna återfinns runtom diverse tillväxtområden på den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Hässleholm.

K-Fast Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 69 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 27,6% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om K-Fast Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 271 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i K-Fast Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av K-Fast Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Large Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av K-Fast Holding

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
27,6%
3 månader
55,8%
6 månader
63,4%
12 månader
74,5%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för K-Fast Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

K-Fast Holding aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 148,797 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier