Aktieanalys av Jojka Communications

Nedan kan du läsa en aktieanalys Jojka Communications som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Jojka Communications utvecklar kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder molnbaserade marknadskommunikationslösningar till kunder inom E-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Bolagets tjänster vidaresäljs som abonnemangslösningar där kunden får ett login till jojkas plattform. Kunden kan välja på olika abonnemangsformer med olika grad av funktionalitet. Kunderna återfinns primärt i SFREJAge men även på andra håll i världen. Jojka Communications har sitt huvudkontor i Stockholm.

Jojka Communications aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 2,96 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 9,6% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Jojka Communications riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 2 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Jojka Communications aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Jojka Communications genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Jojka Communications

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
9,6%
3 månader
37,0%
6 månader
28,7%
12 månader
81,6%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Jojka Communications

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Jojka Communications aktien handlas idag ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 2,580424 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier