Aktieanalys av JLT Mobile Computers

Nedan kan du läsa en aktieanalys JLT Mobile Computers som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

JLT Mobile utvecklar och marknadsför mobildatorer av PC-typ för professionella användare i internationella tillämpningar. Mobildatorerna skall vara specialiserade på driftsäkerhet och anpassade för krävande miljöer såsom transport, lager/logistik, skogsbruk, gruvdrift, militär- och räddningsfordon. Tillverkning och försäljning sker via partners. Huvudkontoret ligger i Växjö.

JLT Mobile Computers aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 5,38 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −5,6% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om JLT Mobile Computers riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 6 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i JLT Mobile Computers aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av JLT Mobile Computers genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av JLT Mobile Computers

0%

Fundamental Rank

Kvalite
95
Värdering
51
Momentum
45
Tillväxt
61
Investability
43
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−5,6%
3 månader
1,9%
6 månader
−2,5%
12 månader
12,1%
TA Styrka (Beta)
−0,5
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för JLT Mobile Computers

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

JLT Mobile Computers aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 4,3442 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier