Aktieanalys av Inwido

Nedan kan du läsa en aktieanalys Inwido som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Inwido är en tillverkare av smarta och miljöanpassade fönster och dörrar. Den största marknaden återfinns inom Norden och Europa där kunderna vanligtvis består av konsumenter, men även utav industrier och byggbolag. Inwidos varumärkesportfölj innefattar lokala varumärken i Norden, inkluderande bland annat Elitfönster, Diplomat, Hajom, SnickarPer och Outline. Bolagets huvudkontor är beläget i Malmö.

Inwido aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 154,1 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 4,5% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Inwido riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 180 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Inwido aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Inwido genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Mid Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Inwido

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
4,5%
3 månader
10,5%
6 månader
40,1%
12 månader
136,0%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Inwido

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Inwido aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 140,361 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier