Varukorg

Aktieanalys av Inwido

Nedan kan du läsa en aktieanalys Inwido som blev uppdaterad senaste gången 2021-09-23.

Inwido är en tillverkare av smarta och miljöanpassade fönster och dörrar. Den största marknaden återfinns inom Norden och Europa där kunderna vanligtvis består av konsumenter, men även utav industrier och byggbolag. Inwidos varumärkesportfölj innefattar lokala varumärken i Norden, inkluderande bland annat Elitfönster, Diplomat, Hajom, SnickarPer och Outline. Bolagets huvudkontor är beläget i Malmö.

Inwido aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 157,2 kr som ägde rum 2021-09-23. Det innebär att aktien har gått −6,4% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Inwido riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 185 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Inwido aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Inwido genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Inwido

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Fundamental Rank

Kvalite
96
Värdering
68
Momentum
96
Tillväxt
75
Investability
91
Fundamental Signal
Köp
0?

Teknisk Rank

1 månad
−6,4%
3 månader
10,2%
6 månader
11,7%
12 månader
77,5%
Teknisk Signal
Köp

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Kvalite

ROC
60,4
ROE
15,8
Op Mgn
11,7
F-Score
8,0
0?

Värdering

P/E
14,5
P/B
2,2
P/S
1,3
PEG
0,6
P/FCF
11,5
EV/EBITDA
9,8
0?

Momentum

Price Strength (Short)
0,7
Price Strength (Mid)
2,3
Price Strength (Long)
9,9
Inwido har en total rank på 99. Aktien har en fantastisk lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är ser väldigt stark ut. Värderingen är trots det starka momentumet fortfarande förhållandevis låg. Den tekniska ranken för Inwido ligger på 100 vilket också tyder på en styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Inwido aktien är Köp

Analys av riktkurs för Inwido

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Inwido aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 139,0335 kr Vid senaste uppdateringen stod Inwidos kurs i 157,2.

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier