Aktieanalys av Intrum

Nedan kan du läsa en aktieanalys Intrum som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Intrum är verksamma inom finansbranschen. Bolaget specialiserar sig inom hantering av diverse kredithanteringstjänster, med störst inriktning mot fakturaköp, kreditinformation, fakturering och inkassorelaterade frågor. Intrum grundades ursprungligen 1924 och har idag verksamhet främst inom den europeiska marknaden, med små- och medelstora företag som dominerande kundbas. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Intrum aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 291,5 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −3,3% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Intrum riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 375 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Intrum aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Intrum genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Large Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Intrum

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−3,3%
3 månader
10,0%
6 månader
27,9%
12 månader
45,9%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Intrum

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Intrum aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 299,72 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier

EQT