Aktieanalys av Immunicum

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

IMMU pris

2,175 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
IMMU
Storlek
Micro Cap
Sektor
Hälsovård
Risk
Hög risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för Immunicum. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Immunicum är verksamma inom medicinteknik. Bolaget producerar terapeutiska vacciner som används inom onkologi. Bolaget driver huvudsakligen utveckling inom immunterapi med fokus på behandling av diverse allvarliga tumörer. Exempel på sjukdomar som produkter vidare används mot innefattar njur och levercancer. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Immunicum aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 2,175 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −15,9% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Immunicum riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Immunicum aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Immunicum genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Varning