Aktieanalys av Hövding SFREJAge

Nedan kan du läsa en aktieanalys Hövding SFREJAge som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Hövding är en utvecklare av avancerade cykelhjälmar. Bolaget utvecklar, säljer och marknadsför airbagcykelhjälmen Hövding, en särskild konstruerad airbag för cyklister. Airbagen blåses ut vid en potentiell olycka eller fall och är fullt uppblåst innan cyklisten slår i huvudet. Bolagets produkter säljs idag på en global marknad. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Hövding SFREJAge aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 21 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 0,5% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Hövding SFREJAge riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 15 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Hövding SFREJAge aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Hövding SFREJAge genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Hövding SFREJAge

0%

Fundamental Rank

Kvalite
58
Värdering
14
Momentum
17
Tillväxt
32
Investability
14
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
0,5%
3 månader
10,4%
6 månader
2,2%
12 månader
11,2%
TA Styrka (Beta)
0,6
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Hövding SFREJAge

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Hövding SFREJAge aktien handlas idag ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 17,167775 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier