Aktieanalys av HMS Networks

Nedan kan du läsa en aktieanalys HMS Networks som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

HMS Networks är en global leverantör av kommunikationsteknologi inom industriell automation. Mjukvaran används i industriella maskiner som robotar, sensorer, generatorer och motorer. Idag är bolaget verksamma inom hela kedjan, från tillverkning, installation till eftermarknadsservice och support. Bolaget innehar främst verksamhet inom Europa, Asien och Nordamerika. HMS Networks grundades 1988 och har sitt huvudkontor i Halmstad.

HMS Networks aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 348,5 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −4,0% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om HMS Networks riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 315 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i HMS Networks aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av HMS Networks genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Mid Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av HMS Networks

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−4,0%
3 månader
21,1%
6 månader
45,7%
12 månader
92,4%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för HMS Networks

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

HMS Networks aktien handlas idag en bit under bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 397,2402 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier