Aktieanalys av Hexagon

Nedan kan du läsa en aktieanalys Hexagon som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Hexagon är en global leverantör av tekniska lösningar. Idag är bolaget specialiserade inom utveckling av informationsteknologi som vidare används inom geospatiala och industriella applikationer. Bolagets lösningar integrerar huvudsakligen sensorer, mjukvara, industrikunskap och kunders arbetsflöden till informationsekosystem. Kunderna återfinns på global nivå inom varierande branscher. Hexagon grundades under 1975 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hexagon aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 122,05 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 4,5% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Hexagon riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 148 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Hexagon aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Hexagon genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Large Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Hexagon

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
4,5%
3 månader
15,7%
6 månader
19,7%
12 månader
55,1%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Hexagon

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Hexagon aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 118,1 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier