Aktieanalys av Guard Therapeutics International

Nedan kan du läsa en aktieanalys Guard Therapeutics International som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Guard Therapeutics bedriver utveckling av läkemedel inom området oxidativ stress. Bolaget fokuserar i första hand på forskning, utveckling och vidare kommersialisering av läkemedelskandidaten ROSgard, ett läkemedel som avses förhindra uppkomst och komplikationer av akuta njurskador. Läkemedlet har i prekliniska studier visat sig skydda exponerad vävnad och understödja regenerativa processer. Behandling av akuta njurskador i samband med hjärtkirurgi prioriteras i den kliniska utvecklingen.

Guard Therapeutics International aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,48 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −4,0% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Guard Therapeutics International riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Guard Therapeutics International aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Guard Therapeutics International genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Guard Therapeutics International

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−4,0%
3 månader
4,8%
6 månader
18,8%
12 månader
12,0%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Guard Therapeutics International

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Guard Therapeutics International aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,9172816 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier