Aktieanalys av Greater Than

Nedan kan du läsa en aktieanalys Greater Than som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Greater Than är ett teknik- och marknadsbolag inom “Connected Car” sektorn. Med produkten Enerfy erbjuder bolaget konsumenter biltjänster. Greater Thans produkt mäter, analyserar och förstår bilkörning. En skalbar teknologi som kan användas för att förbättra en mängd olika tjänster inom mobilitet, exempelvis till smarta försäkringar, bilpooler och privat uthyrning av bilar. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Greater Than aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 114,5 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 14,2% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Greater Than riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 64 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Greater Than aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Greater Than genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Greater Than

0%

Fundamental Rank

Kvalite
45
Värdering
6
Momentum
36
Tillväxt
27
Investability
33
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
14,2%
3 månader
2,7%
6 månader
42,1%
12 månader
10,7%
TA Styrka (Beta)
2,8
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Greater Than

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Greater Than aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 73,1745 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier