Aktieanalys av Genesis It

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

GENE pris

15,3 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
GENE
Storlek
Micro Cap
Sektor
Informationsteknik
Risk
Medium risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för Genesis It. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Genesis IT är ett IT bolag. Störst inriktning sker mot utvecklingen av molnbaserade affärs och verksamhetssystem. Bolagets kunder återfinns huvudsakligen bland små och medelstora bolag och produkt och tjänsteutbudet innefattar driftslösningar, utvecklade programvaror, IT konsulttjänster, samt relaterad teknisk support. Bolaget etablerades 1998 och har sitt huvudkontor i Luleå.

Genesis It aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 15,3 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −1,6% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Genesis It riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 15 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Genesis It aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Genesis It genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Ingen särskilld klass