Varukorg

Aktieanalys av Gabather

Nedan kan du läsa en aktieanalys Gabather som blev uppdaterad senaste gången 2021-09-22.

Gabather är ett läkemedelsbolag. Idag innehas affärsinriktning mot att utveckla läkemedelskandidater för behandling av nervsjukdomar. Särskilt fokus ligger på stimulering av gamma-aminosmörsyran, som är den huvudsakliga hämmande signalsubstansen i hjärnan. Läkemedelskandidaterna är idag patenterade på global nivå. Forskningen har utgått ifrån Lunds Universitet och Gabather etablerades under 2014. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Gabather aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 5,2 kr som ägde rum 2021-09-22. Det innebär att aktien har gått −8,9% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Gabather riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 4 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Gabather aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Gabather genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Gabather

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Fundamental Rank

Kvalite
34
Värdering
48
Momentum
10
Tillväxt
4
Investability
0
Fundamental Signal
Avvakta
0?

Teknisk Rank

1 månad
−8,9%
3 månader
−22,1%
6 månader
−9,7%
12 månader
−24,3%
Teknisk Signal
Avvakta

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Kvalite

ROC
−30604,4
ROE
−42,6
Op Mgn
59878,3
F-Score
4,0
0?

Värdering

P/E
P/B
3,2
P/S
−3566,4
PEG
P/FCF
EV/EBITDA
0?

Momentum

Price Strength (Short)
−2,4
Price Strength (Mid)
−3,5
Price Strength (Long)
−3,8
Gabather har en total rank på 23. Aktien har en ganska låg rank för lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är riktigt svag. Värderingen är trots den svaga kursresan ganska medioker och anses inte billig på något sätt. Den tekniska ranken för Gabather ligger på 0 vilket också tyder på en svag styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Gabather aktien är Avvakta

Analys av riktkurs för Gabather

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Gabather aktien handlas idag ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 4,491325 kr Vid senaste uppdateringen stod Gabathers kurs i 5,2.

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier