Aktieanalys av Fundedbyme Crowdfunding Sweden

Nedan kan du läsa en aktieanalys Fundedbyme Crowdfunding Sweden som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

FundedByMe Crowdfunding Sweden är ett crowdfunding bolag inom equity crowdfunding. Inom den noterade koncernen ingår dotterbolaget Laika Consulting som primärt arbetar med Investor Relations, samt återfinns ägande i Feminvest, ett nätverk för kvinnliga investerare. I nuvarande stund erbjuder bolaget en egenutvecklad plattform för finansieringsstöd genom crowdfunding för tillväxtbolag runtom den globala marknaden. Kunderna tecknar sig online där de får möjligheten att investera i olika tillväxtbolag.

Fundedbyme Crowdfunding Sweden aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,61 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått −18,1% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Fundedbyme Crowdfunding Sweden riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 2 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Fundedbyme Crowdfunding Sweden aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Fundedbyme Crowdfunding Sweden genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Fundedbyme Crowdfunding Sweden

0%

Fundamental Rank

Kvalite
35
Värdering
54
Momentum
15
Tillväxt
32
Investability
27
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−18,1%
3 månader
1,3%
6 månader
0,0%
12 månader
7,7%
TA Styrka (Beta)
−2,0
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Fundedbyme Crowdfunding Sweden

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Fundedbyme Crowdfunding Sweden aktien handlas idag i närheten av base case. Riktkursen för ett troligt scenario ligger vid 1,7072 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier