Aktieanalys av Fleming Properties

Nedan kan du läsa en aktieanalys Fleming Properties som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Fleming Properties är ett fastighetsbolag med fokus på att äga och förvalta kontorsfastigheter i Helsingfors. Bolaget förvaltar idag kontorslokaler där SOK, S-gruppens administrativa organisation, är bolagets största hyresgäst. Fleming Properties erbjuder sina aktieägare ett transparent fastighetsägande med målsättning om en långsiktig totalavkastning över tid.

Fleming Properties aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 108 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 4,9% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Fleming Properties riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 89 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Fleming Properties aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Fleming Properties genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Industri

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Fleming Properties

0%

Fundamental Rank

Kvalite
59
Värdering
53
Momentum
16
Tillväxt
24
Investability
13
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
4,9%
3 månader
1,9%
6 månader
0,0%
12 månader
−10,8%
TA Styrka (Beta)
0,6
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Fleming Properties

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Fleming Properties aktien handlas idag en bit under bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 110,0376 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier

SAS