Aktieanalys av Ferronordic

Nedan kan du läsa en aktieanalys Ferronordic som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Ferronordic är en återförsäljare av fordon och tillhörande reservdelar. Utbudet är brett och inkluderar exempelvis bulldozers, kranar, dumpar och vagnar, samt batterisystem. Utöver erbjuds eftermarknadsservice samt tillhörande leasingtjänster. Bland bolagets kunder återfinns större industriella aktörer där reservdelarna vanligtvis utgörs av komponenter i tyngre lastbilar. Bolaget grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Ferronordic aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 243,5 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 10,1% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Ferronordic riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 322 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Ferronordic aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Ferronordic genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Industri

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Ferronordic

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
10,1%
3 månader
16,4%
6 månader
58,2%
12 månader
95,6%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Ferronordic

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Ferronordic aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 267,0525 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier