Aktieanalys av Eurocine Vaccines

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

EUCI pris

1,285 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
EUCI
Storlek
Micro Cap
Sektor
Hälsovård
Risk
Hög risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för Eurocine Vaccines. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Eurocine Vaccines är ett läkemedelsbolag. Bolaget utvecklar vacciner med sin egen teknologiplattform Endocine™, vilka senare licensieras till partners för fortsatt utveckling och kommersialisering. Utvecklingen sker i samarbete med andra bolag inom branschen. Teknologiplattformen Endocine™ kan också erbjudas till andra företag för utveckling inom särskilda indikationer. Huvudkontoret ligger i Solna.

Eurocine Vaccines aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,285 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −23,5% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Eurocine Vaccines riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Eurocine Vaccines aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Eurocine Vaccines genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Varning