Aktieanalys av Epiroc

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

EPI A pris

163,9 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
EPI A
Storlek
Large Cap
Sektor
Industri
Risk
Balanserad

Du måste vara medlem för att se betyg  för Epiroc. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Epiroc är ett industribolag. Idag återfinns verksamhet främst inom gruv infrastruktur samt råvaruindustrin. Olika produkter och tjänster som bolaget tillhandahåller inkluderar borriggar, aggregat, anläggningsutrustningar, samt lastmaskiner och ventilationssystem. Utöver erbjuds förbrukningsvaror, reservdelar samt eftermarknadsservice. Epiroc kom till som en avknoppning ur Atlas Copco och har idag sitt huvudkontor i Nacka.

Epiroc aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 163,9 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −14,6% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Epiroc riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 152 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Epiroc aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Epiroc genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Ingen särskilld klass