Aktieanalys av Enea

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

ENEA pris

115,2 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
ENEA
Storlek
Small Cap
Sektor
Informationsteknik
Risk
Medium risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för Enea. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Enea är ett IT bolag med störst specialisering inom utvecklingen av mjukvarulösningar. Störst verksamhet återfinns inom telekominfrastruktur, medicinteknik, industriautomation samt flygindustrin. Verksamheten styrs utifrån flertalet affärssegment och störst närvaro återfinns inom den europeiska marknaden. Enea grundades 1968 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Enea aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 115,2 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −4,0% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Enea riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 108 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Enea aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Enea genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Ingen särskilld klass