Aktieanalys av Elos Medtech

Nedan kan du läsa en aktieanalys Elos Medtech som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Elos Medtech är verksamma inom medicinteknik. Bolaget arbetar med forskning och utveckling av produkter och komponenter för dentala- och ortopediska implantat. Verksamheten bedrivs via egna anläggningar runtom Norden, Nordamerika och Asien. Kunderna utgörs huvudsakligen av internationellt verksamma bolag. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Elos Medtech aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 216 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 21,3% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Elos Medtech riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 184 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Elos Medtech aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Elos Medtech genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Elos Medtech

0%

Fundamental Rank

Kvalite
88
Värdering
28
Momentum
97
Tillväxt
73
Investability
87
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
21,3%
3 månader
63,0%
6 månader
109,7%
12 månader
208,6%
TA Styrka (Beta)
9,4
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Elos Medtech

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Elos Medtech aktien handlas idag en bit under bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 232,1424 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier